Kvalitet til tiden​

20 års erfaring

Kunden i fokus

Skarpe priser

Miljøvogn til kloak-, asbest- og epoxyarbejde

Vognene imødekommer de hygiejniske retningslinjer

Skal du bruge en miljøvogn i forbindelse med en saneringsopgave? Så kan du leje vognen af os. Hos NML-Udlejning udlejer vi skurvogne, toiletvogne og mandskabsvogne, og vi har også vogne, der er indrettet med henblik på at imødekomme særlige hygiejniske retningslinjer.

Vores hovedkontor ligger i Hjørring, men vi lejer ud til kunder i hele Nordjylland såsom Aalborg og Frederikshavn samt på Sjælland og alle andre steder i Danmark.

Mandskabsvogn med adskilte afdelinger og tre rum

En miljøvogn anvendes, når der arbejdes med bakterier eller skadelige stoffer som for eksempel epoxy, PCB, asbest og skimmelsvamp. Det kan også være kloakarbejde. Vognen kan stå på en byggeplads eller ethvert andet sted. 

Der er tale om en mandskabsvogn, altså en avanceret skurvogn, med to adskilte afdelinger. Den ene afdeling har håndvask, bruseniche, plads til omklædning og garderobeskabe til snavset arbejdstøj. Den anden afdeling har et rum med toilet, garderobeskabe og plads til omklædning samt et særskilt rum med spiseplads.

Få et uforpligtende tilbud på udlejning af miljøvogn

Du er velkommen til at høre mere om vores materialeudlejning og om udlejning af mandskabsvogne til blandt andet miljøsanering. Der er priser på alle vores undersider, hvor du kan reservere den enkelte vogn. Du kan også kontakte os for at få et uforpligtende tilbud med en god pris på en miljøvogn.​

EW726

Miljøvogn 5 pers. 

Månedsleje eks. moms: 2800,-

​​

Læs mere

​​

Reservér produkt

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hovedkontor​

Nordjysk Materiel Udlejning ApS

Mandøgade 4, 9740 Jerslev

Find vej med Google Maps

CVR: 30693132

​Vi støtter

Kontakt os

E-mail: salg@nml-udlejning.dk

Telefon: + 004573 70 76 74

Åbningstider​

Mandag - fredag: 07.00 - 16.00

​Lørdag - søndag: Efter aftale

Følg os på Facebook​