Kvalitet til tiden​

20 års erfaring

Kunden i fokus

Skarpe priser

Genhusning i beboelsesvogn ved renovering eller vandskade

Vi udlejer luksusbeboelsesvogne som midlertidig bolig

Er der behov for genhusning i beboelsesvogn ved renovering? Så kan du leje en genhusningspavillon på hjul af os. Hos NML-Udlejning udlejer vi letvogne, skurvogne, toiletvogne, badevogne og luksusbeboelsesvogne, hvor sidstnævnte er velegnet som mobil genhusning.

Vores hovedkontor ligger i Hjørring, men vi har kunder fra hele Nordjylland, herunder Aalborg og Frederikshavn, samt på Sjælland og alle andre steder i hele Danmark. 

Vi udlejer til både private og erhverv ved behov for genhusning ved vandskade, ombygning eller renovering.

Mobil genhusning i veludstyret genhusningspavillon på hjul

Vores beboelsesmoduler anvendes især som midlertidig bolig, når det ikke er muligt at bo i eget hjem. Der er ikke tale om en boligcontainer, men om en veludrustet genhusningspavillon på hjul.

Den indeholder alle nødvendige faciliteter. Den kan anvendes som hjem, men kan også anvendes som kontorvogn eller mandskabsvogn på en byggeplads.

I forbindelse med genhusning ved vandskade, renovering eller ombygning kan du få en vogn med plads til op til fem personer, men vi kan også tilbyde mobil genhusning med plads til enten to eller blot en person.

Rar og behagelig genhusning ved vandskade eller renovering

Vores luksusbeboelsesvogne er udført i et enkelt og stilrent design. En fornuftig isolering gør beboelsesvognene yderst rare at opholde sig i. Det er uanset, om det er en varm sommer eller en kølig vinter.

Til genhusning i beboelsesvogn ved renovering kan du få:

  • Opvaskemaskine og vaskemaskine
  • ​Badeværelse med håndvask, toilet og bruseniche
  • Komplet køkken med køle- og fryseskab samt ovn og komfur.

Vi finder naturligvis en løsning, der passer bedst til dig, og vi har også luksusbeboelsesvogne med for eksempel behagelige boxmadrasser.

Få et tilbud på genhusning i beboelsesvogn ved renovering

Kontakt os gerne, hvis der er behov for genhusning i beboelsesvogn ved renovering eller vandskade. Du finder priserne for de enkelte beboelsesvogne på hver underside, hvor du samtidig kan reservere vognen. Vi svarer gerne på spørgsmål, og vi laver også gerne et uforpligtende tilbud med en god pris inklusive levering. 

Reservér produkt

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hovedkontor​

Nordjysk Materiel Udlejning ApS

Mandøgade 4, 9740 Jerslev

Find vej med Google Maps

CVR: 30693132

​Vi støtter

Kontakt os

E-mail: salg@nml-udlejning.dk

Telefon: + 004573 70 76 74

Åbningstider​

Mandag - fredag: 07.00 - 16.00

​Lørdag - søndag: Efter aftale

Følg os på Facebook​