Kvalitet til tiden​

20 års erfaring

Kunden i fokus

Skarpe priser

Søjlelift med platform til mandskab og udstyr

Person- og driftssikkerhed er altid i fokus hos os

Skal du bruge en søjlelift? Så kan du leje den ønskede lift af os. Hos NML-Udlejning har vi specialiseret os i materialeudlejning, og vi har et bredt udvalg af indendørs og udendørs lifte.

Vi har blandt andet søjlelifte fra JLG, der alle er elektriske. Vi har stort fokus på personsikkerhed og driftssikkerhed, og derfor kommer alle vores lifte løbende til service.

Vi holder til i Hjørring, men vi har kunder fra hele Nordjylland, herunder især Frederikshavn og Aalborg, samt på Sjælland og resten af Danmark.

Smal lift til indendørs og udendørs arbejdsopgaver

Vi har et mindre udvalg af søjlelifte, der har en vertikal arbejdshøjde op til henholdsvis 5,10 meter og 5,66 meter. Platformene er beregnet til løft og nedsænkning af mandskab med værktøj og udstyr. Den største søjlelift har en selvkørende liftplatform. 

I alle tilfælde er der tale om en smal og pladsbesparende lift, som er nem at betjene, og som ikke kræver særlig meget plads. Vores søjlelifte er velegnede både indendørs og udendørs, når der skal udføres arbejdsopgaver i højden.

Kontakt os for at få et tilbud på leje af en søjlelift

Du er velkommen til at få flere oplysninger om vores udlejning af lifte, og vi giver gerne råd og vejledning, hvis du er i tvivl om, hvilken lift der er bedst til din arbejdsopgave. Vi har konkurrencedygtige priser på liftudlejning. Priserne er i den billige ende, og derfor kan alle være med.

Priserne for de enkelte lifte er anført på de enkelte undersider, hvor du samtidig kan lave en reservation. Du kan også kontakte os for at få mere information, lave en reservation eller få et uforpligtende tilbud på leje af en søjlelift.​

JLG - Power Tower

Arbejdshøjde: 5.10

​​Lift kapacitet: 250

Egenvægt: 342.00

Pris eks. moms: 215,- pr. dag.

Læs mere

JLG - 1230ES

Arbejdshøjde: ​5.66

​​Lift kapacitet: ​227

Egenvægt: 790.00

Pris eks. moms: 255,- pr. dag.

Læs mere

Reservér produkt

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hovedkontor​

Nordjysk Materiel Udlejning ApS

Mandøgade 4, 9740 Jerslev

Find vej med Google Maps

CVR: 30693132

​Vi støtter

Kontakt os

E-mail: salg@nml-udlejning.dk

Telefon: + 004573 70 76 74

Åbningstider​

Mandag - fredag: 07.00 - 16.00

​Lørdag - søndag: Efter aftale

Følg os på Facebook​